Olaugs Quilt

For noen måneder siden kjøpte vi varelageret etter Olaugs Quilt. Olaug hadde kreft og gikk bort i begynnelsen av året. Overtakelse av nettbutikken ble det ikke noe av og grunnen er enkelt: Lagersystemet bare Olaug skjønte noe av.

Det var jo snakk om ca 14ts artikler, vi gjettet oss fram til ca 5000 stoffruller og uhorvelige mengder med sytilbehør og ting.

Dette synet møtte oss, da vi kom inn på hennes lager.

Skjønner?
Så vi holder på med å ta noen ting med oss til Kristiansand, pakker ut esker, sorterer. Det ene eller andre kommer i billigkroken, noen ting må først ha et system før vi kan legge det ut i nettbutikken.

2 tanker om “Olaugs Quilt

  1. Britta Hohne Innleggsforfatter

   Hei og beklager at du aldri fikk svar.
   Jeg fikk aldri mail om at det ligger noen kommentarer og kom ikke på å sjekke.

   Er det du noe spesielt i tråd eller glidelåser du kunne tenke deg? Vi har en del glidelås på rull igjen som jeg nå tar med til Trondheim i helga.Ellers kom glidelåsene i en usortert kasse, da kan jeg lage en assortert blanding med 6 for 100, men det er ikke mulig å ønske seg spesielle lengder.

   Aurilfil er jeg nå forhandler for, der er det bare noen 28wt flerfarget igjen for salg. Sammen med acryl-ull-tråden kommer det snart i nettbutikken. Hvis du er interessert i Gütermann håndquiltetråd kan jeg gi deg en god pris for 200m-sneller. Også har jeg litt assortert silketråd igjen.

   Cosmo: 1 av hver farge eller? Har ikke helt bestemt meg om jeg skal forhandle Cosmo eller DMC, av begge er det rikelig.

Det er stengt for kommentarer.