God morgen!

God morgen til alle dere. Jeg sitter her forholdsmessig tidlig (ble alltid kl 9 den siste tiden, det er fordelen med å åpne butikken kl. 11 :-)), fordi Miss Rosalie – en av husets tre katter og den yngste – syntes nå var det på tiden å bli våken og klatret fram og tilbake over ryggen min og begynte å vaske håret mitt.
Nå har jeg fått skrevet fakturaene til nettbutikk og setter sammen et bakstykke til et  konfirmasjonsteppe til noen som ikke blir konfirmert – betyr jeg har ganske god tid.

Jeg er faktisk i god humør selv om sliten. Det ble en lang arbeidsdag i går fordi jeg hadde symaskin-opplæring til en som hadde kjøpt maskin hos meg og en med en fremmed maskin og dem skulle sy en pung med pyntesøm, applikasjon og glidelås. Det gikk veldig greit og nå har jeg faktisk et arbeidsredskap fremover. :-) Pungen har jeg utviklet i løpet av gårsdagen i butikkeens åpniingstid, noen ting tar tid.

Det er helt topp at det er helligdag i morra og stengt, for da få jeg forhåpentligvis quiltet 2 kundetepper på Longarmmaskinen, ble litt kø på den fronten.

Ellers, ha alle sammen en kjempefin helg!!

Britta